Osjećate strah i nemoć? Neprestano ste pod stresom? Napeti ste u odnosu s drugima? Misli su vam usmjerene isključivo na posao i rokove?

Možda je došlo vrijeme za coaching!

Harvard u Hrvatskoj – licencirani program

ORANGE FROG

Želite raditi na sebi i timu? Želite pomoći zaposlenicima da otkriju svoje potencijale?

Metoda koja će promijeniti vaš život!

Kako otkriti sebe kroz fotografije?

Osobni rast i razvoj
za menadžere i kontrolere

 • ORANGE FROG
 • Coaching/vođenje

Orange Frog

Licencirani program sveučilišta Harvard, Orange Frog koji vam nudimo otkrit će vam vaš novi, pozitivni svijet u kojem više ništa neće biti isto. Promijenit ćete svoje osobne navike, drukčije gledati na suradnike, razumjeti što je zapravo timski rad i tako izravno utjecati na poduzeće čiji ste dio. Mijenjajući sebe, promijenit ćete i kulturu svoje organizacije.

Mala žaba koja nije zelena, već narančasta zove se Spark.

Spark je sinonim:

 • nečeg drukčijeg, promjene koja donosi boljitak
 • realnog optimizma, i na poslu i u privatnom životu
 • zadovoljstva sa sobom i onima oko sebe

Želite li postati Spark?

Biti narančast ne znači da ne vidimo probleme, već da s njima nešto učinimo!

Što će vam dati preobrazba u Sparka?

 • smanjenje stresa
 • radnu učinkovitost i angažman zaposlenika
 • povećanu razinu optimizma i blagostanja u poduzeću
 • značajno povećanje financijskih rezultata
 • pozitivniju i produktivniju radnu okolinu i životni stil

Unaprijedite klimu u vašem poduzeću, utječući na ama baš svakoga!

 • Usmjerite se na pozitivno, stvarajući pozitivne osjećaje i obrasce
 • Krenite od manjih ciljeva
 • Optimizirajte energiju za obavljanje zadataka.
 • Pomognite drugima

Tako ćete postati sretni!

Poput Sparka, i vi ćete shvatiti da imate izbor. Možete biti obični i u koprcati se u problemima, tonući u negativu, ili biti aktivni, nastojeći postati narančasti, pa se zato osjećajući živima.   

Program je temeljen na pozitivnoj psihologiji koja je dokazala da su pozitivno usmjerena razmišljanja i otvorenost prema promjenama ključ uspješnosti svakog poduzeća. Happiness Advantage – Orange Frog daje jasne smjernice za povećanje angažmana zaposlenika te – učeći ih kako poticati unutarnju motivaciju – uvodi promjene. 

Neka pozitivna praksa bude osnova vaših osobnih navika, timskoga rada i organizacijske kulture!

Iskustva naših korisnika

Orange frog

Upoznajte Sparka i prijatelje

Život na otoku nije nimalo jednostavan. To znaju svi otočani. Stoga, niti likovima iz naše priče nije nimalo jednostavno. Iako, naši su otočani ponešto drugačiji. Krekeću, uglavnom su zelene boje i naravno boje se čaplji. Na našem otoku žive žabice, a priča koja slijedi, sigurni smo nevjerojatno će vas podsjetiti na odnose koje razvijamo sa samima sobom, ali i ljudima koje susrećemo u privatnom i poslovnom životu. Pitate se zbog čega? Zbog toga što su njihovi odnosi jednako složeni kao i naši ljudski. Puno je druženja, rada, dokoličarenja, prijateljevanja, ali i nerazumijevanja i sukoba.

Kroz razne dogodovštine nas vode naša četiri glavna lika. To su Misty, Bull, Plop i Spark. Njihova prava avantura započinje u jednoj od neistraženih bara na otoku. Kako su se snašli, čega su se bojali, kako su razvijali odnose i prilagođavali se divljini bare, pitanja su na koja biste sigurno željeli dobiti odgovor, zar ne?

Dođite na jednu besplatnu radionicu, nakon koje vaš osobni, ali i poslovni život više neće biti isti. Ali, što je najvažnije i odnosi unutar vašeg tima doživjet će veliku promjenu. DOBIT ĆE NARANČASTE FLEKICE.

Želite li postati narančasti?

Želite li biti Spark vašeg biznisa?

Želite li pročitati knjigu The Orange Frog?

Knjiga govori o predivnom putu transformacije koji su prošli naši žablji prijatelji. Govori o transformaciji iz zelene u narančastu boju – iz prosječnosti u izvrsnost. Knjigu je napisao Shawn Achor, bivši profesor na Harvardu te jedan od osnivača The Institute for Applied Positive Research.

Knjiga koristi metaforiku kako bi nam pomogla jasnije uvidjeti vlastite strahove i obrane te otpore koje imamo prema promjenama.

Želite li pročitati knjigu? Kontaktirajte nas kako biste dobili sve potrebne informacije.

Kako nam je bilo na Orange Frog radionicama…

Coaching/vođenje

Ako ste vlasnik poduzeća ili menadžer, a niste zadovoljni svojim poslovnim rezultatima i osjećate da nemate sve pod kontrolom, dobro će vam doći poslovni trener s kojim ćete, ruku pod ruku, uvježbavati i implementirati svoje vještine.

O kojim se vještinama radi? O onima koje nedostaju upravo vama, što ćemo zajedno otkriti u inicijalnom razgovoru, preispitujući vaše poslovne ciljeve. Unaprijedit ćemo ih i zajedno pronaći pravi način za rješavanje problema, razvijajući vaše potencijale i budeći kreativnost. 

Prolazit ćemo kroz konkretne situacije. S osobnim poslovnim trenerom učit ćete razmišljati, gledati dalje od sadašnjosti, a vjerujemo da će vas posao početi i – veseliti.

Individualni coaching

S jedne strane ste vi, s druge stručnjak kojeg trebate. Dakako, zapravo ste na istoj strani, onoj koja će vam pomoći da riješite problem koji imate; u vođenju zaposlenika koji su vam podređeni, u svladavanju onog stručnog znanja koje vam je potrebno da biste na najbolji moguć način izvršili radni zadatak, u potrazi za rješenjem kojeg nikako ne možete dokučiti… I u još mnogo toga što vas – bilo da ste vlasnik, direktor ili menadžer – koči u obavljanju posla.

Razbistrite glavu, razvijte vještine i učite u interakciji jedan na jedan, s osobom koja je usmjerena samo na vas.

Obećajemo vam bolju učinkovitost, bolji odnos sa suradnicima, osobno i poslovno zadovoljstvo…

Grupni coaching

Problemi u vašem poduzeću, odjelu ili timu čine se teško rješivima ili čak nepremostivima? Stojite u mjestu, ne znajući kako naprijed? Nemate se kome povjeriti da vam pomogne doći do rješenja? Znate da biste nešto trebali učiniti i/li promijeniti, a ne znate kako? Zašto ih ne biste pokušali riješiti pomoću Altiusovog stručnjaka?

Usmjerit ćemo vas na pravi put, s nama ćete shvatiti što trebate poduzeti od ovog trenutka. Otkrit ćete da su odgovori u vama samima, ali da vam je trebao netko tko će vam pomoći da to osvjestite. Vi znate što su vaši ciljevi, a uz našu pomoć do njih ćete lakše doći.

Nećemo vam samo otkriti što trebate popraviti ili promijeniti, znat ćete i kako ćete to učiniti.

Obećajemo vam lakše usvajanje potrebnih znanja, bolji radni učinak, kvalitetnije odnose u poduzeću…

Coaching

Prvi razgovor besplatan

Emocije u poslovnom svijetu?

Svijet nas uči racionalnosti. Vrijedi samo ono što se može izraziti brojem, matematikom, racionalnošću. Uvažavat će nas jedino ako svoje stavove možemo jasno artikulirat i argumentirat. Sve što je emotivno, slabo je i nepotpuno. Ispravno postupamo kada potiskujemo i skrivamo svoje emocije i ignoriramo tuđe. Ako je to ispravan smjer, zbog čega se osjećamo loše? Zbog čega osjećamo da živimo tuđi život? Zbog čega česti imamo osjećaj da gubimo tlo pod nogama? Gubi li svijet na svojoj autentičnosti zbog toga što odbacuje nevidljivi svijet emocija? Kako prihvatiti vlastiti i tuđi emotivni svijet u privatnom, ali i poslovnom životu?

Krenite na put do vlastitog srca

Osjećaje teško prepoznajemo, a još teže o njima govorimo. Iako je tome tako ipak se radi o velikoj snazi koja upravlja našim životima i kreira obrasce ponašanja. Kako zaroniti u vlastiti emotivni svijet? Možda nam slike u tome mogu pomoći? Pomoću njih lakše otkrivamo zbog čega se ponašamo na određeni način, zbog čega osjećamo strah kada se treba zauzeti za sebe, zbog čega smo nestrpljivi i netolerantni, zbog čega nam srce ubrazno lupa ili se znojimo kada razgovaramo s nadređenim osobama i sl.

Kako nam fotografije pomažu u otkrivanju vlastitog unutarnjeg svijeta?

Je li vas neka od njih privukla?

O NAMA

15
godina
s vama
24
kontroling projekata
1413
treninga
120
in- house radionica

REFERENCE